Altiden opretter særlig jobbank for midlertidig assistance som følge af corona

Hjælp os med at hjælpe

I Altiden hjælper vi nogle af samfundets mest sårbare børn, unge, voksne og ældre. I øjeblikket oplever vi, at mange af vores medarbejdere må blive hjemme på grund af coronavirus eller er i karantæne. Derfor har vi brug for flere hænder til at hjælpe os med fortsat at give den bedst mulige omsorg og at skabe en tryg hverdag for alle dem, der har særligt brug for os i denne tid. Har du lyst til at give en hånd med?

Vi opretter nu en særlig jobbank, hvor vi vil opfordre alle, der har lyst til at hjælpe, til at melde sig.

Du finder jobbanken her.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne kan være mange, men fælles for dem alle er, at din rolle er at være med til at skabe tryghed og give omsorg. Måske har du en sundhedsfaglig baggrund eller er pædagog og kan træde direkte ind som afløser for vores sundhedspersonale eller pædagoger. Måske har du erfaring fra et serviceerhverv, er studerende eller noget helt tredje og kan hjælpe med at aflaste vores sundhedsfaglige personale eller vores pædagoger at hverdagen glider bedst mulig ved at støtte op om sundhedspersonalets arbejde og give nærvær og overskud til beboere og borgere i vores tilbud.

 

Hvem søger vi?

Vi søger både medarbejdere med en sundhedsfaglig baggrund såsom social og sundhedsassistenter, social og sundhedshjælpere eller pædagoger til vores botilbud. Og så søger vi også alle jer, som kan træde til og give en hånd med de opgaver, der kan aflaste vores personale. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft som afløser i den aktuelle situation for en kortere periode, så kan du registrere dig her i jobbanken herunder, så kontakter vi dig, hvis vi mangler dig inden for de områder, du har krydset af.

Vi sikrer en konkurrencedygtig løn, gode arbejdsforhold og et helt særligt fællesskab i denne tid.

Om Altiden
I Altiden sikrer vores 1200 medarbejder hver dag den bedst mulige omsorg for de 3000 borgere, der er i et tilbud hos os. Det kan være på et af vores plejecentre, i vores hjemmepleje eller på et botilbud for børn unge eller voksne, der er psykisk sårbare eller har en funktionsnedsættelse. Vi har brug for dig, der kan være med til at skabe en god hverdag i en helt særlig tid.

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på 42 90 95 90

Du kan oprette dig i jobbanken her.

9fe5d6ceb245675d2841e8aa266d4233QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ