Behandling af personoplysninger

Altiden respekterer privatlivets fred og individets ret til at have kontrol over sine personoplysninger. Her beskrives hvilke typer personoplysninger, som kan behandles og til hvilke formål. Vi forklarer også hvilke valg og muligheder du har, samt hvordan du kan få yderligere oplysninger om vores behandling af personoplysninger og hvordan du kan udøve dine rettigheder.

Personoplysninger, som behandles

Personoplysninger er oplysninger, der refererer til en identificerbar person. Vi tilbyder dig via Altidens hjemmeside at sende forespørgsler, registrere dig for at få adgang til forskellige typer materialer samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi kan derfor behandle oplysninger, som du selv har oplyst, som fx dit navn, stilling, kontaktoplysninger (telefonnummer og e-mailadresse) og øvrige oplysninger, som du angiver i forbindelse med din henvendelse.

Anvendelse og behandling af personoplysninger

Vi anvender dine personoplysninger til at videregive vores tjenester samt til at give dig oplysninger og tilbud om vores tjenester.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af et specifikt samtykke fra dig. I forbindelse med registrering af dine personoplysninger bekræfter du også, at du har læst og forstået hvordan Altiden behandler dine personoplysninger.

Desuden kan dine personoplysninger blive behandlet i forbindelse med en legitim interesse for at kunne give tilbud om vores tjenester samt give oplysninger om dig til Altidens nuværende eller potentielle kunder. For at undgå misforståelser er al eventuel markedsføring, der indeholder dine personoplysninger, rettet til Altidens nuværende eller potentielle kunder og ikke til dig som privatperson.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe der er et formål med opbevaringen, herunder så længe oplysningerne er relevante og nødvendige.
Med hensyn til henvendelser så opbevares de kontaktoplysninger, du angiver i din henvendelse, i tre måneder efter at formålet med din henvendelse er opfyldt.

Din e-mailadresse opbevares så længe, du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde vores nyhedsbrev ved at klikke på ”Klik her for at framelde vores nyhedsbrev” i nyhedsbrevet.

Hvad angår spørgsmål, som stilles til Altiden, kan du vælge, om du vil dele dine kontaktoplysninger eller ej. Hvis du vælger at dele dine kontaktoplysninger kan vi meddele dig, når dit spørgsmål er besvaret på Altidens hjemmeside, derefter slettes dine personoplysninger.

Tredjepart

Vi deler indsamlede personoplysninger med vores samarbejdspartnere (også kaldet databehandlere), som fx virksomheder, der leverer it- og cloudservicer. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til (som beskrevet ovenfor).

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, men i sådanne tilfælde indhenter vi først dit samtykke, eller kræver, at tredjeparten forpligter sig til at overholde lovgivningen om dataoverførsler.

Dine rettigheder

Det er vores ansvar kun at indsamle og behandle de personoplysninger, der er korrekte, relevante og begrænsede til det, som er nødvendigt til formålet, og du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.

Du kan bede om at se de oplysninger om dig, som findes i Altidens it-systemer eller registre. Du kan bede om indsigt med en skriftlig anmodning til følgende adresse: Dataskyddsombud, Ambea AB, Box 1565, 171 29 Solna, Sverige.

Hvis du mener, at der er registreret forkerte oplysninger om dig, skal du straks kontakte os. Du kan også anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores behandling af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på dataskyddsombud@ambea.se

Om denne politik

Altiden kan foretage tilføjelser eller ændringer i denne politik. Tilføjelser eller ændringer af den opdaterede politik offentliggøres på denne hjemmeside.

Denne politik gælder fra og med den 22.03.2018.

 

462fe855b71bf8412c60bbea2e9fd231HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH