Fribo Greve godt på vej

Tirsdag den 24. august blev der taget det første spadestik på Altidens kommende friplejehjem i Greve.

Det nye friplejehjem skal ligge På Frydenholm Allé tæt ved nyopførte ældreboliger, indkøbscenter og station. Her er der kig til grøn natur og et bælte af træer omkranser grunden.  Byggeriet bliver på flere etager og skal rumme 75 lejligheder i fem bogrupper. Fribo Greve står klar til at byde de første beboere velkommen i starten af 2023. Det vil blive muligt at skrive sig op til en plads i starten af 2022.

Det er NREP som er bygherre, og bygningen er tegnet af Rubow arkitekter. Begge virksomheder står også bag opførelsen af Fribo Holte. Selve byggeriet varetages af totalentrepenør Vestergaard Nielsen.

Det er Altidens andet friplejehjem. Kort før sommer åbnede det første Fribo i Holte. Fribo bygger på Altidens omsorgskoncept med fokus på en god og indholdsrig hverdag med nærværende omsorg og høj faglighed. Læs mere om Fribo her.

Billedtekst:
24. august blev der taget første spadestik på Fribo Greve. Fra venstre: Administrerende direktør i Altiden, Miriam Toft, Borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann samt Klaus Ahm fra NREP.

7f61f689de50e44f1723bfacd117800a>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>