I dag overtog Altiden driften af Akaciegården på Frederiksberg

Der var feststemning på Akaciegården, da Altiden formelt fik overdraget nøglerne til plejehjemmet i Frederiksberg Kommune.


Med sang, taler og bobler blev dagen, hvor Akaciegården blev en del af Altiden festligt markeret.

Der var mødt mange gæster op for tage del i fejringen både husets beboere, pårørende, de nye kolleger fra Altiden og samarbejdspartnere. Og for mange var det første gang i lang tid, at man kunne mødes i festligt lag uden mundbind. Det blev værdsat.

Der er 95 boliger på Akaciegården i et moderne hus, som blev opført i 2016. Alle lejligheder har egen altan og en dejlig frodig have omkranser det moderne plejehjem. Altiden overtager driften fra Frederiksberg Kommune.

I starten af 2022 kommer endnu et plejehjem på Frederiksberg til Altiden-familien, når Lindehaven står klar til åbning. Lindehaven ligger ganske tæt på Akaciegården. Begge huse vil være placeret i området omkring Nordens Plads, som er under hastig udvikling på vej mod en levende, moderne bydel i Frederiksberg med plads til alle generationer.

 

Ulla Hjorth (i midten) leder af Akaciegården fik overdraget nøglerne af Miriam Toft (til venstre), direktør i Altiden sammen med Torben Lauren (Til højre), Vicedirektør, Sundheds- og Omsorgschef i Frederiksberg Kommune.

”Vi glæder os til at komme  i gang og til at være med til at understøtte den gode hverdag for alle der har deres gang på Akaciegården. Vi er glade og stolte over den tillid kommunen har vist os, og vi ser frem til det kommende samarbejde med Frederiksberg Kommune.” fortæller Miriam Toft, direktør i Altiden.


Der blev sunget godt med til  ’Den danske sang er en ung blond pige’ efter en lang periode med mundbind og sangrestriktioner

Fakta om Akaciegården

Nybygget i 2016
95 boliger alle med egen altan
Beliggende i området omkring Nordens Plads

Læs mere på https://www.altiden.dk/virksomheder/akaciegaarden/

90e5b292070babe6807ad12a75566170NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN