Leder af Fribo Holte er i hus

Med 11 års ledererfaring i Altiden er det en erfaren leder, som skal stå i spidsen for Altidens nye friplejehjem i Holte

Til juni byder Fribo Holte de første beboere indenfor i et hus med fokus på nærvær, omsorg og en oplevelsesrig hverdag. Det er en erfaren leder med et godt kendskab til Altiden, som skal stå i spidsen for det nye friplejehjem. Lene Steensen starter som leder af Fribo Holte til april. De seneste 11 år har Lene Steensen været leder af Skovsminde Plejecenter i Græsted, som Altiden driver i samarbejde med Gribskov Kommune. Lene Steensen er uddannet sygeplejerske.

”Fribo Holte er vores første friplejehjem i Altiden, og det giver stor tryghed at vide, at det er Lene Steensen, der står ved roret til at sikre den bedst mulige start. Lenes høje faglighed, stærke lederegenskaber og store kendskab til Altiden skal være med til at sikre det helt rigtige Altiden aftryk med vores værdier i centrum, så vi får skabt et trygt hjem for de nye beboere med en indholdsrig hverdag, nærvær og høj kvalitet i fokus” fortæller Miriam Toft, administrerende direktør i Altiden.

Fribo Holte åbner til juni
Der er travlt på byggepladsen på Borgmester Schneiders vej 38. Det sidste er ved at være på plads inden nøglerne overdrage til Altiden 1. maj. Der venter den nye leder mange opgaver, der skal være på plads, inden huset for alvor kan byde velkommen til de nye Friboere.

Kommende leder af Fribo Holte Lene Steensen fortæller:

”Først og fremmest skal vi have fundet alle de nye medarbejdere, som skal være med til at skabe en god, tryg hverdag. Det går vi i gang med nu, så de første kan starte til maj og juni. Derudover så skal vi have indrettet huset og sikre at alt er klar til 1 juni, hvor de første flytter ind.  Jeg ser meget frem til at komme i gang. Det er en unik arbejdsopgave at få lov at være med helt fra starten.”

Fribo Holte har 72 lejligheder, og de kommende beboere flytter ind i etaper over det næste år. Der er allerede flere på venteliste til Fribo Holte. Læs mere om Fribo Holte og muligheden for at få en plads på hjemmesiden.

68dee8298f08aec5513ea491c0dd636cWWWWWWWWWWWWWWWWWW