Kompetent og passioneret psykolog søges til socialområdet hos Altiden

Kompetent og passioneret psykolog søges til socialområdet hos Altiden
Vil du gøre en forskel inden for socialområdet? Vil du være med til at sikre kvaliteten i visitationsprocessen og behandlingstilbuddet på tværs af fagligheder og støtte unge og voksne i botilbud i en positiv udvikling? Få en dagligdag med høj professionalisme, bred faglighed og gode forhold.

Altiden – Socialområdet
Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører. Vi driver plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje over hele Danmark på mere end 35 lokationer. Altiden har været på markedet siden år 2000 og har solid erfaring og faglige kompetencer inden for velfærdstilbud både i eget regi og på kommunalt udbud. Virksomheden har et tæt og positivt samarbejde med kommuner og andre branchesamarbejdspartnere.

Inden for de seneste år er Altiden også vækstet på socialområdet med en række fagligt velfunderede tilbud til flere målgrupper blandt andet med særlige kompetencer inden for udviklings, tilknytning, personligheds, opmærksomheds og adfærdsforstyrrelser og andre psykiske diagnoser. Socialområdet er et vigtigt indsatsområde for virksomheden fremadrettet og vi har en række ambitiøse mål på området.

Opgaven
I Altiden prioriterer vi ansættelse af en psykolog højt for at understøtte fagligheden i vores pædagogiske og behandlingsmæssige tilgang. Vi skal sikre en høj kvalitet i vores visitationsproces. Du skal derfor have et stort kendskab til psykiatriske diagnoser og blik for pædagogiske metoder og tilgange. Dokumentation skal være en naturlig del af din hverdag, og du skal være med til at opretholde og udvikle Altidens høje standard på området. Du skal have erfaring med supervision og forestå dette på tværs af socialområdet og medarbejdergrupperne. 

Det gode samarbejde med både sagsbehandlere og pårørende har høj prioritet for Altiden, hvorfor vi har en forventning om, at du kan bidrage til denne opgave samt sikre udvikling på området.

Du skal have et kommercielt mindset, en god forretningsforståelse og have et godt netværk inden for social området. I samarbejde med dine nærmeste ledelseskollegaer skal du være med til at sikre markedsføringen og udviklingen af det socialpædagogiske tilbud i Altiden – og være en aktiv partner i åbningen af nye tilbud.

Om dig
Vi søger en profil, der mestrer at kombinere stærke personlige egenskaber, såsom overblik, rummelighed og et roligt temperament, med solid faglig viden og erfaring.

Vi søger én, som:

  • er autoriseret
  • har interesse for socialområdet og gerne erfaring med arbejdet med unge og voksne i botilbud.
  • har flair for og gerne erfaring med supervision
  • er tydelig og systematisk i sin arbejdsgang og kommunikation
  • har evnen til at netværke og samarbejde på tværs af faggrupper

Vi har tilbud beliggende i hele landet, men dit primære arbejdssted vil være på Nørrebro i København.

Vi tilbyder
En velfungerende arbejdsplads, overenskomstlignende forhold, mulighed for helbredssikring og pensionsordning hos Skandia. Du vil blive en del af en organisation med høj faglighed og dygtige kollegaer.  

Spørgsmål?
Kontakt Socialchef Daniel Lauridsen tlf.: 28 96 93 00, e-mail Daniel.Lauridsen@altiden.dk

Du kan læse meget mere om Altiden på vores hjemmeside www.altiden.dk.

Ansøgningsfrist: 24. juli 2020.

Følg os!
Du kan altid følge med i specifikke ledige stillinger på JobIndex. Du kan også følge med i dagligdagen og nyheder på Facebook og LinkedIn.

 

Søg stillingen

Altiden Casablanca
Thorsgade 63, 2200 København N

Ansøgningsfrist
24 Jul 2020

Arbejdssted
Hovedstadsområdet

4f4b5f001d05a916f4a7699dd50e5389XXX