SOSU-hjælper til dagvagt, hvor der er plads til selvstændighed og din udvikling.

Vil du med i vores spændende udvikling, når vi udvider vores fantastiske plejeteam?

Vi leder efter nye kolleger til Ringsteds bedste plejegruppe.

Hvis du viser initiativ, kan du få lov til rigtig mange ting. Det kunne fx være rehabilitering eller forflytning. Men vi vil også gerne have fat i dig, der helst vil fokusere på at være en fantastisk hjælper,” fortæller leder Lisbet Bjerre.

Det er vigtigt for mig, at du udvikler dig inden for det, du drømmer om. Det har du min støtte til,” fortæller leder Lisbet Bjerre.

Velkommen til Altiden hjemmepleje i Ringsted

I Ringsted samarbejder vi med kommunen om at varetage mange af byens plejeopgaver. Det gør vi, fordi vi er dygtige til vores fag og kan levere helhedspleje på det højeste niveau. I plejegruppen på Haslevvej får du 40 søde og imødekommende kolleger, som du hurtigt kommer tæt på.

En særlig ting ved os er, at vi tilbyder tilkøbsordninger til borgerne – såsom indkøb, ledsagelse til fest eller pasning af kæledyr.

I min plejegruppe kommer du aldrig til at møde ind til en hær af nye ansigter. Når en af dine kolleger en sjælden gang er syg, så bruger jeg nemlig udelukkende fast tilknyttede vikarer,” fortsætter Lisbet.

I Altiden hjemmepleje varetage vi en række plejeopgaver i Ringsted kommune, hvor vi kører ud og hjælper en række af kommunernes borgere. Det gør vi, fordi vi er dygtige til vores fag.

”I vores gruppe betyder hver enkelt medarbejders indsats noget

Hvordan kommer du med på holdet?

  • Du er uddannet inden for pleje og omsorg – men hvis du har en pædagogisk baggrund, hører vi også gerne fra dig (vi har et struktureret oplæringsprogram klar til dig, når du starter).
  • Vi går ikke så meget op i, om du er ny eller erfaren i branchen, så længe du er åben, imødekommende og har lyst til at gøre en ægte forskel for dine borgere.
  • Her du uddannelse inden for forflytning er det en fordel, men ikke et must.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal arbejde hos os? Så kan du kontakte leder Lisbet Bjerre på 6193 6069.

 

Send din ansøgning til os via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg stillingen

Kontakt os
Lisbet Bjerre
Daglig leder
lisbet.bjerre@altiden.dk
61936069

Altiden Hjemmepleje Ringsted
Haslevvej 15B, 4100 Ringsted

Ansøgningsfrist
04 Nov 2020

Arbejdssted
Vestsjælland

55030f0d92e989e6780c02a0ef14205ccccccccccccccccc