Uopfordrede ansøgninger

I Altiden søger vi løbende nye kolleger

Vi vil gerne gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen – vil du være med?

At arbejde i Altiden indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge. Vores vision er at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen. I det daglige betyder det, at hver enkelt borger – ung som ældre – lever et så godt liv som muligt og mødes med respekt og omsorg.

Fællesskab, samarbejde og indflydelse sætter vi højt. Vores værdier: Respekt, Ansvar, Kundskab og Enkelthed er tydelige ledestjerner for os alle i hverdagen.

Vil du med på holdet
Hvis du får job i Altiden, får du godt 1000 kolleger på plejecentre, handicap- og socialpædagogiske bo- og opholdssteder, i genoptræning samt hjemmeplejetilbud. Altiden er en virksomhed i vækst, som har brug for dig, der vil være med til at udvikle Altiden sammen med os.

Vi har løbende ledige stillinger inden for en række områder både til fuld tid og deltid, aften og dag samt ferieafløsere. Brænder du for ledelse, er der også stillinger med ledelsesansvar. Vi har overenskomst med både FOA og DSR.

Har du lyst til at arbejde i Altiden, så søg enten en af vores aktuelle stillinger, eller send en uopfordret ansøgning via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen

Uopfordrede ansøgninger

Ansøgningsfrist
31 Dec 2020

Arbejdssted
Hele Danmark

11873f262d36ab18a72074e41c31ec98********