Vision, opgave og værdier

Vores vision er at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen.

Altiden – Al tiden bedst muligt

Hver morgen begynder en ny dag i Altiden. Det betyder nye muligheder og ny tid. Tiden er vigtig, fordi det er den, som vi arbejder med at udfylde med godt samvær, tryghed, individuelle muligheder, praktisk assistance og gode oplevelser.

Intet menneske går igennem livet uden at få brug for hjælp og støtte på et tidspunkt. Når den tid kommer, er vi i Altiden klar til at yde den hjælp, der er brug for, og vi ved fra erfaring, at det vigtigste, vi kan give til andre, er vores tid og vores opmærksomhed.

Det er en opgave, vi i Altiden altid går til med stolthed.

Vi gør verden lidt bedre – et menneske ad gangen

At arbejde i Altiden indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge. Vores vision er at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen. I det daglige betyder det, at hver enkelt borger – ung som ældre – lever et så godt liv som muligt og mødes med respekt og omsorg. Fællesskab, samarbejde og indflydelse sætter vi højt. Vores værdier: Respekt, Ansvar, Kundskab og Enkelthed er tydelige ledestjerner for os alle i hverdagen.

Som virksomhed sikrer vi også, at organisationens samlede viden om omsorg når helt ud til de enkelte arbejdspladser, medarbejdere og kunder. Grundlaget for vores arbejde er FN’s erklæring om menneskerettigheder, vores etiske retningslinjer og vores adfærdskodeks.

 

ed5d67eb64a653c6df8fd250f175b3c7ZZZZZ