Velkommen til hverdagen

Lad 2022 blive året, hvor vi for alvor får taget livtag med de store velfærdsudfordringer og sikrer de bedst mulige hverdage for dem, der har brug for hjælp.

Miriam Toft, Adm. dir. i Altiden

Årets sidste uger er en helt særlig tid på året, der for mange er fyldt med fejring, hyggelige stunder og fællesskab. Festlighederne i december er dog kun et lille udsnit af året. Om lidt er det januar. Julepynten er pakket væk, og den sidste raket er skudt af. Hverdagen er tilbage! Og det kan heldigvis også noget. Det er hverdagene, som der er flest af. Johannes Møllehave har sagt det meget fint og rammende: Livet er en gave – opgaven er at leve, hver dag.

Vores vigtigste opgave i Altiden er at sørge for den gode hverdag, hvor livet leves, nydes og bruges hver eneste dag. En hverdag, hvor nærværet og omsorgen for den enkelte er i højsædet, hvad enten det handler om at få serveret sin livret på en torsdag, en god snak med en nær voksen eller blot føle sig mødt og værdsat.

Vi ved, der er et særligt spot på os som private aktører, og hvordan vi hver dag løfter den vigtige velfærdsopgave. Det ansvar tager vi gerne på os, og vi vil gøre os umage – hver eneste dag.

I 2022 venter en hverdag, som stadig vil være udfordret af corona. Vi oplever ekstra pres på sundhedspersonalet i en tid, hvor vi har brug for kompetente medarbejdere. Samtidig står vi overfor en voksende velfærdsopgave med flere ældre over de kommende år og en stigning i sårbare børn, unge og voksne. Der skal ske noget nu, hvis vi skal sikre velfærden for fremtiden.

Lad 2022 blive året, hvor vi for alvor får taget livtag med de store velfærdsudfordringer, som vi står over for. Lad os på tværs af faggrupper og med et tæt samarbejde mellem offentlig og privat, sammen finde løsninger, der styrker det fundament, som vores vigtige velfærd hviler på i Danmark. Det fundament som er helt afgørende for, at vi skaber den bedst mulige hverdag for alle, der har behov for hjælp.

Der er mange gode takter allerede i dag – I Altiden håber vi, at de gode takter bliver til endnu mere handling i 2022. Kun på den måde kan vi løfte de udfordringer, vi står overfor, og sammen skabe den bedst mulige velfærd og de bedste rammer og udviklingsmuligheder for sårbare borgere.

I Altiden er vi klar til 2022 – og vi glæder os til at tage hul på et nyt år.

Nu vil vi sige farvel til 2021. Det har været et år med mange glædelige og gode oplevelser i Altiden. Vi startede året med at sige velkommen til Altiden Ekko i Altiden familien. Så overtog vi driften af Akaciegården på Frederiksberg. I juni åbnede vi dørene til vores første friplejehjem, Fribo Holte og allerede i august tog vi første spadestik til vores næste friplejehjem i Greve. 2021 har været et begivenhedsrigt år. Vores vision om at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen har været ledestjernen i at skabe en tryg hverdag med omsorg og nærvær for alle i et tilbud hos os. Og vi ser frem til at fortsætte med det i 2022.

https://youtu.be/nBSS9C2Rudk

Klik og se filmen

Godt nytår, og tak for i år.

Miriam Toft
Administrerende direktør i Altiden

ab356bf38dbd1b919c895f3239730480'''''''''''''''''''''''''''''''