Anima 1 og 2

Prisholmvej 30, 2500 København Vis på kort

Praktisk bistand, Socialpædagogisk behandling, Socialpædagogisk støtte
Privat Drevet
ADHD, Autisme
Børn & Unge, Voksne
5
2
DDownload datablad (PDF)

Altiden Anima ligger i Valby. Det er et hus for unge mennesker, hvor de unge er i en periode af deres liv, hvor de har brug for støtte for igen at føle sig trygge.

Den unge har ofte skoleværing, svært ved at færdes blandt mange mennesker eller er et ungt menneske med selvmordstanker, selvskadende adfærd eller en spiseforstyrrelse, der gør hverdagen svær.

Vi sætter fokus på den enkelte unges behov. Fælles for de unge i et tilbud hos os, er, at de har brug for hjælp – men ikke alle har brug for samme hjælp.

Vores opgave på Altiden Anima er at styrke og hjælpe de unge til en bedre trivsel, så de igen kan opleve social mobilitet og et trygt hverdagsliv. De unge tilbydes trygge rammer og støttes til en positiv udvikling i et anerkendende og omsorgsfuldt miljø. Vores tilgang bygger på at skabe en hverdag, der bygger på struktur og forudsigelighed. Vi hjælper med stresssårbarhedshåndtering og baserer vores pædagogik på en Low arousal tilgang.

Altiden tilbyder også en række andre tilbud i Københavnsområdet blandt andet Valby, Vanløse og Brønshøj. Vi ser det som en stor fordel, at vi er tilstede i et bymiljø, og vi opfordrer de unge til at være en del af omgivelserne. Vi støtter de unge i at have en indholdsrig hverdag med alt, hvad der hører til, når man er ung. Vi lærer de unge at bruge offentlig transport, besøge caféer, deltage i fritidsaktiviteter, og hvad der ellers kan give dem gode oplevelser og udvikle dem hen imod et mere selvstændigt voksenliv.

På alle vore tilbud stræber vi altid efter, at det skal være hjemligt og hyggeligt. Det er de unges hjem, og der er altid plads til, at der kan komme familie og venner på besøg. Vi har indrettet os med hjælp fra specialister, så miljøet understøtter behandlingen og giver plads til både de stille og de aktive aktiviteter.

Plads på Anima 1 eller 2

For at få plads på et af vores bo- og opholdsteder, så skal man først visiteres af kommunen. Når Anima  modtager en henvendelse fra kommunen, foretages der en grundig visitation.

Visitationsteamet består af lederne på afdelingerne, pædagogiske leder og socialrådgiver. Teamet vurderer om barnet/den unge matcher målgruppen og hvilken pædagogisk behandlingsindsats barnet/den unge har behov for.

Godkendelse

Afdelingen er både godkendt som midlertidigt botilbud efter serviceloven § 107 og socialpædagogisk opholdssted efter serviceloven § 66, stk. 1, nr. 6.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ansøgning om en plads hos os, så er du meget velkommen til at kontakte psykolog Janne Fabricius på telefon: 26 21 26 45.

Kontakt Anima 1

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Ronnie Andersen på ronnie.andersen@altiden.dk eller telefon 40276679.

Kontakt Anima 2 

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Thorsen på Rasmus.thorsen@altiden.dk eller telefon 40106618.

Luk
Vis hele beskrivelsen
b060172902ce4359340c0779e621dd9dOOOOOOOOOOOO