Fortis

Kirkebjerg Allé 58A , 2720 København Vis på kort

Praktisk bistand, Socialpædagogisk behandling, Socialpædagogisk støtte
Privat Drevet
ADHD, Autisme
Børn & Unge, Voksne
5
DDownload datablad (PDF)

Altiden Fortis ligger i Vanløse og er en privat opholds- og behandlingsinstitution for unge i alderen 16-24 år med diagnose inden for autisme spektrum forstyrrelse (ASF) og ADHD.

De unge tilbydes trygge rammer og støttes i en positiv udvikling i et anerkendende og omsorgsfuldt miljø.

Fælles for de unge beboere er, at de har brug for hjælp – men ikke alle har brug for samme hjælp. Derfor er det vigtigste for os arbejdet med den enkelte, og respekten for den unges behov og ønsker. Vi fokuserer på individuelt tilrettelagt støtte og træning med udgangspunkt i den enkeltes muligheder og livskvalitet. Vores opgave er at udvikle hverdagsstrategier, der gør den unge bedre i stand til at klare hverdagen, så den unge opnår selvstændighed og stærkt selvværd.

Altiden tilbyder også en række andre tilbud i Københavnsområdet blandt andet Amager, Vanløse og Brønshøj. Vi ser det som en stor fordel, at vi er tilstede i et bymiljø, og vi opfordrer de unge til at være en del af omgivelserne. Vi støtter de unge i at have en indholdsrig hverdag med alt hvad der hører til, når man er ung. Vi lærer de unge at bruge offentlig transport, besøge caféer, deltage i fritidsaktiviteter, og hvad der ellers kan give dem gode oplevelser og udvikle dem hen imod et mere selvstændigt voksenliv.

På alle vore tilbud stræber vi altid efter, at det skal være hjemligt og hyggeligt. Det er de unges hjem, og der er altid plads til, at der kan komme familie og venner på besøg. Vi har indrettet os med hjælp fra specialister, så miljøet understøtter behandlingen og giver plads til både de stille og de aktive aktiviteter.

Plads på Fortis

For at få plads på et af vores bo- og opholdsteder, så skal man først visiteres af kommunen. Når Fortis  modtager en henvendelse fra kommunen, foretages der en grundig visitation.

Visitationsteamet består af lederne på afdelingerne, pædagogiske leder og socialrådgiver. Teamet vurderer om barnet/den unge matcher målgruppen og hvilken pædagogisk behandlingsindsats barnet/den unge har behov for.

Godkendelse

Afdelingen er både godkendt som midlertidigt botilbud efter serviceloven § 107 og socialpædagogisk opholdssted efter serviceloven § 66, stk. 1, nr. 5.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ansøgning om en plads hos os, så er du meget velkommen til at kontakte psykolog Janne Fabricius på telefon: 26 21 26 45.

Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Karina Dresler med både store og små spørgsmål. Hun kan kontaktes på mail karina.dresler@altiden.dk eller telefon 51 70 24 73.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Fortis

Altiden Fortis ligger i Vanløse på Kirkebjerg Allé. Det er en stor villa, hvor de unge bor sammen. Alle har eget værelse med fælles køkken, stue og bad. Til villaen hører en dejlig, stor, fælles have. Villaen har god adgang til offentlig transport og indkøbsmuligheder. For at sikre den bedst mulige behandling for de unge har Altiden Fortis døgnbemanding.

63e27c6689d7e06cff38641056462d8e0000000