Fribo Holte

Borgmester Schneiders Vej 38, 2840 Holte Vis på kort

Pleje, Praktisk bistand, Sygepleje, Tilkøbsydelser
Privat Drevet
Ældre
72
8

Midt i Holtes smukke natur og stadig tæt på byen finder du Fribo Holte – et nybygget friplejehjem. Vi kalder det Fribo, fordi vi gerne vil skabe et hjem, hvor der både er frihed til at vælge selv og til at deltage i fællesskabet.

Den gode hverdag

Hver dag byder på nye muligheder på Fribo Holte. Vi ved, at det er individuelt, hvordan en god dag ser ud, og derfor er du som beboer også i høj grad med til selv at bestemme, hvordan din dag skal se ud. Det kan være en tur til byen med cykel, fælles-yoga, sangcafé eller et spændende foredrag i kultursalen. Det kunne også være at få børnebørnene på besøg i caféen til kage.

I bogruppernes fællesarealer er der mulighed for at dele hverdagens rytmer og rutiner med naboerne. her er plads til at dyrke det nære og trygge fællesskab, mens der bages brød, nippes planter og læses avis. Når dagen er veda t være omme, kan du tage plads i din yndlingsstol og nyede roen sænke sig.

Velsmagende måltider fra jord til bord

Måltiderne er et af hverdagens højdepunkter - og med god grund. På Fribo Holte sætter vi det gode måltid højt - sammen med det fællesskab, som det indgår i. Vi laver mad af gode, årstidsbestemte råvarer. Det er velsmagende, varieret og sund mad, der bidrager med de rigtige næringsstoffer. Hovedparten af vores råvarer er økologiske, og vi har et stort fokus på at undgå madspild.

Vi laver retter både fra det traditionelle danske køkken og fra andre madkulturer, som smager fantastisk og taler til både øjne, næse og mund. Fra køkkenhaven henter vi dild til de nye kartofler og havens blomster pynter det veldækkede bord.

Læs meget mere om Fribo Holte på hjemmesiden

Hvad er et friplejehjem?

I Danmark kan du frit vælge plejehjem, når du er godkendt til en plads af din kommune. Fribo Holtebygger på Altidens unikke omsorgskoncept. Det koster ikke ekstra at bo hos os, og du kan bo her selvom du kommer fra en anden kommune i dag.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Fribo Holte

Fribo Holte byder på 72 lyse, velindrettede lejligheder, og mange skønne fællesarealer, opført i moderne, bæredygtige bygninger midt i det naturskønne Holte-område.

1-2-værelses lejligheder med fleksibel indretning, soveværelse, stue og køkkenniche

Fællesarealer med bl.a. pejsestue, café og træningsrum

Kultursal med plads til koncerter, biograf, dans og foredrag

Smukke udendørsarealer med sansehave, atriumgårde, drivhus og terrasser

Vandrestier i rolige omgivelser

Aktivitets og behandlingsrum

I Altiden er medarbejderne uddannede indenfor sundhedsområdet og er fagligt opdaterede i forhold til beboernes behov.

Medarbejderne arbejder ud fra Altidens værdier og har fokus på den enkelte beboers behov og ønsker.

fe566648aab3f81103503cb471577961nnnnnn