Genoptræning Gribskov

Bymosevej 4, 3200 Helsinge Vis på kort

Beskæftigelsesrettet træning, Faldforebyggelse, Genoptræning, Hverdagsrehabilitering, Rehabiliteringsforløb for borgere med KOL, Hjerte-Karsygdomme, Diabetes, Lænderyg-lidelse og kræft, Tilkøbsydelser
Kommunal kontrakt
Børn & Unge, Voksne, Ældre
DDownload datablad (PDF)

Genoptræning Gribskov leverer træning til borgere i Gribskov kommune, Borgere, der bor i en anden kommune og som ønsker at træne hos Genoptræning Gribskov Altiden samt borgere, som ønsker tilkøb. Vi tilbyder også arbejdspladsbesøg.

Genoptræning Gribskov har 4 træningscentre.

- Bymosevej 4, 3200 Helsinge
- Helsingegården, Parkvænget 20A, 3200 Helsinge
- Skovsminde, Skovsmindeparken 2, 3230 Græsted
- Bakkebo, Østre Alle 30, 3250 Gilleleje

Træningen foregår enten individuelt, på hold eller i borgerens eget hjem. Træningsindsatsen er målrettet og kan f.eks. være forbedring af balance, muskelstyrke eller kondition. Der kan også tilbydes træning i daglige gøremål, som f.eks, at lave mad eller gå på trapper.

Altiden har gode træningsfaciliteter i rummelige lokaler med tidsvarende træningsudstyr. Genoptræning og rehabiliteringen foregår enten individuelt, på hold eller i borgerens hjem. Tilbuddene er målrettede og kan f.eks. være faldforebyggelse, forbedring af balance, muskelstyrke og kondition og undervisning i grupper. Der kan også tilbydes træning i daglige gøremål, som bad og påklædning, rengøring indkøb samt træning i at færdes ude og inde.

Træning i Genoptræning Gribskov visiteres af Center for social og sundhed og Center for Arbejdsmarked i Gribskov Kommune.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Genoptræning Gribskov

Der er fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejerske, SE terapeut og diætist tilknyttet tilbuddene i Genoptræning Gribskov.

b6e7f475747d1372be4554ddf5025f56mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm