Holbohave Dagcenter for borgere med demens

Udsholtvej 74, 3230 Græsted Vis på kort

Kommunal kontrakt
Ældre
DDownload datablad (PDF)

Holbohave er et dagtilbud for visiterede borgere med demens, beliggende i naturskønne omgivelser i Blistrup.

Fokus på brugeren

Vi har fokus på, at understøtte den individuelle bruger og dennes ressourcer bedst muligt. Det betyder, at vores hverdag i huset tager afsæt i en personcentreret tilgang, hvor brugeres livshistorier, interesser, behov, kompetencer og ønsker er udgangspunktet for de daglige aktiviteter og tilbud, som vi i fællesskab planlægger.

Aktivitetstilbud

Holbohave er brugernes hus, og derfor håber vi, at du har lyst til at være en aktiv del af hverdagsaktiviteterne i huset. På Holbohave er vi fælles om, at lave mad, bage, passe køkkenhaven, passe dyrene og udføre andre praktiske opgaver.

Der vil hver dag være tilbud om, at deltage i en række planlagte aktiviteter

Medarbejderne

På Holbohave er der tilknyttet faste medarbejdere som er i huset til hverdag. Vi har også et tæt samarbejde med bl.a. kommunens demenskoordinatorer, terapeuter fra Genoptræning Gribskov og en række frivillige i Gribskov Kommune. De bidrager alle til, at gøre Holbohave til et attraktivt tilbud for brugere og deres nærmeste.

Transport

Det er muligt at få hjælp til transporten til Holbohave. Hvis du har brug for transport, så skal du kontakte kommunen, da det kræver, at du bliver visiteret til transport.

Luk
Vis hele beskrivelsen
77ac5e1059ce8d3b8ef94fb17b5f1fc1hh