Saltum Plejecenter

Nolsvej 10, 9493 Saltum Vis på kort

Pleje, Praktisk bistand, Sygepleje, Tilkøbsydelser
Kommunal kontrakt
Ældre
DDownload datablad (PDF)

Saltum plejecenter ligger i udkanten af Saltum by med udsigt til Nols sø mod vest.

Saltum Plejecenter har været drevet i privat regi siden 1. november 2015

På Saltum Plejecenter er der 22 lejligheder fordelt på 2 etager. Til hver lejlighed hører altan/terrasse. Hver etage har et fælles køkken og opholdsstue, som alle beboere er velkomne til at bruge.

Til centeret hører desuden en dejlig sansehave med frugttræer, blomster og højbede. Plejecenteret er renoveret i 2002 - 2004 og udlejes af Nørresundby Boligselskab.

Vi ser de individuelle behov

På Saltum Plejecenter er der plads til alle typer af beboere med individuelle behov. Beboeren vil få den hjælp, som der er behov for.

Ved at skabe en stemning med hjemlig hygge og en høj grad af selvbestemmelse gør vi alt for, at beboerne bevarer deres individuelle identitet, når de flytter fra eget hjem til et plejecenter.

Beboerne skal have mulighed for at danne et netværk på plejecenteret og samtidig gøre plads til besøg af pårørende, så overgangen fra at bo i eget hjem til at bo på plejecenteret gøres så nem som muligt.

Trivsel i fokus

Vi ser hele mennesket, og personalet prioriterer samvær ved siden af de nødvendige plejeopgaver. Plejepersonalet har fokus på, at beboerne får en så god og tryg hverdag som muligt og inkluderer dem i de daglige aktiviteter hvor det er muligt. Vi prioriterer fælles oplevelser meget højt.

Madglæde

I Altiden er der et stort fokus på mad og madglæde. Vi arbejder kontinuerligt med nye tiltag, som kan bidrage til at løfte det gode madoplevelse for beboerne. Vi lægger altid stor vægt på det sociale og opfordrer til, at måltiderne indtages i fællesskabet. Det er dog den enkelte beboer der bestemmer, så muligheden for at indtage måltiderne i egen bolig er tilstede.

Et aktivt liv

I løbet af dagen er der tilbud om deltagelse i forskellige aktiviteter og træning. Den enkelte beboer støttes altid i at huske aftaler og følges til de forskellige aktiviteter, hvis der er behov.

Vi markerer altid fødselsdage, årstider og højtider ved, at gøre noget særligt ud af maden, borddækningen og aktiviteterne.

Frivillige er guld værd

Altiden har et nært samarbejde med et korps af frivillige, der lægger et stort arbejde i berige beboernes liv. Det sker både gennem ture ud af huset, fællesarrangementer med sang og musik og forskellige andre tilbud målrettet målgruppen.

Pårørende er en vigtig ressource

Vi prioriterer et tæt samarbejde med beboernes pårørende. Vi tager de pårørende med på råd og inviterer til en deltagelse i det daglige liv på plejecentret.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Saltum Plejecenter

I Altiden er medarbejderne uddannede indenfor sundhedsområdet og er fagligt opdaterede i forhold til beboernes behov.

Medarbejderne arbejder ud fra Altidens værdier og har fokus på den enkelte beboers behov og ønsker.

f10d6fed1b8ab0bf81c6cd8ecb7ac64dsssssssss