Botilbuddet Skipperstræde

Østre Allé 30, 3250 Gilleleje Vis på kort

Kommunal kontrakt
Erhvervet hjerneskade

, Hørenedsættelse, Kommunikationsnedsættelse, Mobilitetsnedsættelse, Synsnedsættelse, Udviklingshæmning
Voksne
DDownload datablad (PDF)

Skipperstræde er et botilbud til borgere mellem 25 - 65 år, som har erhvervet et udtalt fysisk og/eller kognitivt handicap senere i livet og derfor har behov for, at der er personale tilstede hele døgnet. Skipperstræde tilbyder §83 og §85 støtte i eget hjem efter §105 almennyttig boliglovgivning.

Skipperstræde består af 6 lejligheder på hver 52 kvadratmeter - alle med egen lille have. Derudover er der en stor fælles terrasse med højbede samt et fællesrum med køkken, hvor der er mulighed for fællesskab i forbindelse med måltider, fjernsyn, aktiviteter, arrangementer osv.

Botilbuddet ligger i Gilleleje kun få hundrede meter fra Strandbakkerne, som byder på en fantastisk udsigt over havet. Gilleleje er en hyggelig by, hvor havne- og butiksmiljøet giver rig mulighed for oplevelser.

Hverdagen på Skipperstræde

I vores dagligdag tager vi udgangspunkt i borgerens ønsker og behov. Vi har fælles arrangementer med andre botilbud eksempelvis sommerfest og diskofest.

Vi lægger vægt på nærvær og hygge, hvor der skal være god tid til den enkelte.

Vi har et tæt samarbejde med de pårørende.

Faglige målsætninger

Formålet er, at borgerne oplever at leve det liv, de ønsker, og som de har mulighed for. Indsatsen og rammerne skal være så fleksible, at borgerne oplever både at være individuelle og en del af et fællesskab. Indsatsen skal rette sig mod borgernes handlekompetencer og evner til at leve et aktivt og meningsfuldt liv, hvor de oplever livskvalitet.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Botilbuddet Skipperstræde

Medarbejderne på Skipperstræde har pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund med specialkompetencer indenfor handicapområdet.