Skovsminde Plejecenter

Skovsmindeparken 2 , 3230 Græsted Vis på kort

Pleje, Praktisk bistand, Sygepleje, Tilkøbsydelser
Kommunal kontrakt
Ældre
DDownload datablad (PDF)

Skovsminde er et flot plejecenter, der blev indviet i november 2008. Altiden har siden indvielsen i 2008 stået for driften af plejecenteret.

Skovsminde Plejecenter ligger i smukke omgivelser tæt på Græsted bymidte.

Centret består af 57 boliger fordelt på fem afdelinger, hver med fælleskøkken, dagligstue og stor altan eller terrasse.

I hjertet af centeret findes en cafe, samt lokaler til terapeutisk træningsafdeling og Skovsminde dagcenter.

Leve-Bo miljøer

Skovsminde er bygget op efter leve-bomiljø princippet. Dette skaber overskuelighed og trygge rammer for beboerne, hvor de foruden deres egen bolig, kan nyde hinandens selskab i de fælles opholds- og spisestuer.

Det enkelte menneske

I Altiden er den enkelte beboer omdrejningspunktet for alt hvad vi foretager os. Beboerens selvbestemmelse prioriteres højt og derfor bestemmer man som beboer også selv, hvornår man vil stå op, hvilket tøj man vil have på, hvad man ønsker at spise, hvad man ønsker at foretage sig i løbet af dagen og hvornår man ønsker at gå i seng om aftenen.

Madglæde

I Altiden er der et stort fokus på mad og madglæde. Vi arbejder kontinuerligt med nye tiltag, som kan bidrage til at løfte det gode madoplevelse for beboerne. Vi lægger altid stor vægt på det sociale og opfordrer til, at måltiderne indtages i fællesskabet. Det er dog den enkelte beboer der bestemmer, så muligheden for at indtage måltiderne i egen bolig er tilstede.

Skovsminde plejecenter har eget køkken, som producerer mad både til husets cafe og til beboerne. En del af maden til afdelingerne er kun forberedt fra køkkenet og tilberedes endelig færdigt ude i de mindre afdelingskøkkener, så maden fremstår frisk tilberedt og velduftende.

Et aktivt liv

I løbet af dagen er der tilbud om deltagelse i forskellige aktiviteter og  træning. Den enkelte beboer støttes altid i at huske aftaler og følges til de forskellige aktiviteter, hvis der er behov.

Vi markerer altid fødselsdage, årstider og højtider ved, at gøre noget særligt ud af maden, borddækningen og aktiviteterne.

Frivillige er guld værd

Altiden har et nært samarbejde med et korps af frivillige, der lægger et stort arbejde i berige beboernes liv. Det sker både gennem ture ud af huset, fællesarrangementer med sang og musik og forskellige andre tilbud målrettet målgruppen.

Pårørende er en vigtig ressource

Vi prioriterer et tæt samarbejde med beboernes pårørende. Vi tager de pårørende med på råd og inviterer til en deltagelse i det daglige liv på plejecentret.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Skovsminde Plejecenter

I Altiden er medarbejderne uddannede indenfor sundhedsområdet og er fagligt opdaterede i forhold til beboernes behov.

Medarbejderne arbejder ud fra Altidens værdier og har fokus på den enkelte beboers behov og ønsker.

8e4443b477913c77e877d9b428f3ff7f>>>>>>>>>>>>