Solskovgaard

Nyvej 8 , 9460 Brovst Vis på kort

Privat Drevet
Autisme, Omsorgssvigt, Opmærksomhedsforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse
Børn & Unge
DDownload datablad (PDF)

Solskovgaard har 25 års erfaring i behandlingsarbejde med børn og unge. Solskovgaard er et specialiseret socialpædagogisk – skole og behandlingssted for børn og unge i alderen 7-18 (18-25) og tilbyder et trygt og familiært miljø for den enkelte unge.​

Vi er beliggende i Nordjylland og modtager børn og unge, der mistrives i deres nuværende miljø, og som med baggrund i opvækstbetingede forhold lider af psykiske, sociale, adfærdsmæssige eller følelsesmæssige problemstillinger.

Vi hjælper det enkelte barn eller den enkelte unge i den fremtidige udvikling med fokus på de individuelle og specifikke behov.

Solskovgaard sætter den enkelte i fokus og tilbyder et tæt og respektfuldt miljø med faste rammer og familiære relationer.

Vi tilbyder et trygt, omsorgsfuldt, udviklende og anerkendende hjem og vi ser muligheder frem for begrænsninger hos hver enkel ung.

Bostederne er delt op i 3 forskellige afdelinger. Herudover er der en Ungeafdeling bestående af to huse hvor der kan ydes efterværn og støtte til midlertidigt ophold for beboere over 18 år. Som er del behandlingen tilbydes skolegang på Solskovgaards interne skole – Tranhøjskolen.

Kontakte os for at høre nærmere om stedet og de behandlingsmuligheder der er, samt evt. for at få en uddybende dialog.

Luk
Vis hele beskrivelsen
141d9614e1982aeb7e689d70d90cbbd4tttttttttttttttttttttttttttttt