Vitae

Tølløsevej 20, 2700 København Vis på kort

Praktisk bistand, Socialpædagogisk behandling, Socialpædagogisk støtte
Privat Drevet
ADHD, Autisme
Børn & Unge
10
DDownload datablad (PDF)

Altiden Vitae ligger i Brønshøj og er et efterbehandlingssted for unge i alderen 12-17 år med diagnose inden for autisme spektrum forstyrrelse (ASF) og ADHD. Vi tilbyder et trygt, omsorgsfuldt og anerkendende hjem med fokus på udvikling, høj faglighed og pædagogisk støtte.

Vores beboere kommer med hver deres udfordringer. Fælles for dem er, at de har brug for hjælp – men ikke alle har brug for samme hjælp. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes behov. Gennem en høj faglig, pædagogisk indsats sætter vi ind med den rette støtte og hjælp til udvikling.

Altiden tilbyder også en række andre tilbud i Københavnsområdet blandt andet Amager, Vanløse og Valby. Vi ser det som en stor fordel, at vi er tilstede i et bymiljø, og vi opfordrer de unge til at være en del af omgivelserne. Vi støtter de unge i at have en indholdsrig hverdag med alt hvad der hører til, når man er ung. Vi lærer de unge at bruge offentlig transport, besøge caféer, deltage i fritidsaktiviteter og alt det, som kan give dem gode oplevelser og udvikle dem hen imod et mere selvstændigt voksenliv.

På alle vore tilbud stræber vi altid efter, at det skal være hjemligt og hyggeligt. Det er de unges hjem, og der er altid plads til, at der kan komme familie og venner på besøg. Vi har indrettet os med hjælp fra specialister, så miljøet understøtter behandlingen og giver plads til både de stille og de aktive aktiviteter.

Plads på Vitae 

For at få plads på et af vores bo- og opholdsteder, så skal man først visiteres af kommunen. Når Vitae  modtager en henvendelse fra kommunen, foretages der en grundig visitation.

Visitationsteamet består af lederne på afdelingerne, pædagogiske leder og socialrådgiver. Teamet vurderer om barnet/den unge matcher målgruppen og hvilken pædagogisk behandlingsindsats barnet/den unge har behov for.

Godkendelse

Afdelingen er både godkendt som midlertidigt botilbud efter serviceloven § 107 og socialpædagogisk opholdssted efter serviceloven § 66, stk. 1, nr. 5.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ansøgning om en plads hos os, så er du meget velkommen til at kontakte psykolog Janne Fabricius på telefon: 26 21 26 45.

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Ronnie Andersen med både store og små spørgsmål. Han kan kontaktes på ronnie.andersen@altiden.dk eller telefon 40276679.

Luk
Vis hele beskrivelsen

Mere information om Vitae

Vitae ligger i Brønshøj på en hyggelig og rolig villavej, der er en sidevej til Frederikssundsvej. I villaen har specialister stået for indretningen både indendørs og udendørs, så det danner de bedste mulige rammer om det gode hverdagsliv. Vitae ligger ikke så langt fra Utterslev Mose og en række gode indkøbsmuligheder.

9d4aca8183830d437210bb4afd2f17ffRRRRRR