Altiden Fribo

På Altidens friplejehjem Fribo skaber vi hjem med plads til at være sig selv sammen med andre. Et hjem i moderne rammer med omsorg, der bygger på nærvær, faglighed og nytænkning

Altiden Fribo
I Altiden driver vi friplejehjem under navnet Fribo. Vi kalder dem Fribo, fordi vi gerne vil skabe hjem, hvor der både er frihed til at være sig selv, deltage i et fællesskab og selv bestemme, hvordan den gode hverdag skal se ud.

Mennesker har brug for mennesker
Forskning viser, at natur, nære fællesskaber og tryghed virker stressdæmpende og øger såvel den mentale som den fysiske sundhed og giver livskvalitet. Det har vi prioriteret højt i  byggeriet af Fribo, der ligger i smukke naturomgivelser med gode muligheder for at følge med i årstidernes skiften enten indenfor i en god stol, i atriumgården eller i den smukke natur i området.

På Altiden Fribo vægter vi fællesskabet højt – men på beboernes præmisser, hvor man kan deltage, når man har lyst. Det kan være at samles om måltidet, mødes til kaffe, deltage i fælles arrangementer i kultursalen eller besøge foreningslivet i området.

Fribo designes og bygges med fokus på det nyeste inden for velfærdsteknologi, der er med til at give beboerne tryghed, frihed og rammer for at ansatte bruger al tiden bedst muligt på omsorg, nærhed og pleje af høj faglig kvalitet.

Lejlighederne
På Fribo Holte byder 72 lyse, store lejligheder indenfor. Lejligheden er 35 m2 og består af et mindre køkken i åben forbindelse til resten af lejligheden samt et badeværelse. Lejligheden kan opdeles i et eller to rum – det bestemmer du selv. Fra lejlighedens karnap kan du følge med i årstidernes skiften.

Frihed til selv at vælge
Når du bor på Fribo, så tilbyder vi den bedst mulige omsorg og pleje i hverdagen. Du betaler ikke ekstra for at bo på friplejehjem. Du har dog mulighed for at tilkøbe ydelser, hvis du ønsker noget særligt. På Fribo tilbyder vi en række ekstra individuelle ydelser – for ingen er ens og behov er forskellige. Det kan være alt fra ture til udlandet, ledsagelse til begivenheder eller andet.

8c1b5f7b994c3d8cf90f7e8b507b4bb20000000000000000000000000000000